Massør Randers, Massage Randers, Rasmus W. Hansen MASSAGE RANDERS, MASSØR RASMUS W. HANSEN, KLINIKRWH, FYSIURGISK MASSAGE OG FITNESS
GENOPTRÆNING

Udover massage/skadebehandling tilbyder jeg at lægge genoptræningsprogrammer, som et led i skadebehandlingen, da en god muskeltræning kan være medvirkende til et succesfuldt behandlingsforløb. Lidelser såsom tilbagevendende rygsmerter, knæsmerter og ømhed i muskler og led er ofte forårsaget af manglende muskelstyrke. Muskel- og ledsmerter kan behandles vha. massage, men problemerne vil ofte vende tilbage, hvis musklerne ikke styrkes.

Sammen kan vi lægge et genoptræningsprogram, der passer ind i din travle hverdag. Du kan enten få lagt et individuelt træningsprogram til Dansk Fitness eller et hjemmetræningsprogram med gulv-, elastik- eller boldøvelser. I træningsprogrammerne vil der blive taget højde for eventuelle skader, du måtte have. Her fokuserer vi på, hvor du specielt skal sætte ind med træningen, og sammen gennemgår vi den korrekte udøvelse af de forskellige styrketræningsøvelser.

klinikrwh v. Rasmus W. Hansen | Jernbanegade 12A, 8900 Randers C | Tlf. 2714 9285