Massør Randers, Massage Randers, Rasmus W. Hansen MASSAGE RANDERS, MASSØR RASMUS W. HANSEN, KLINIKRWH, FYSIURGISK MASSAGE OG FITNESS
PERSONLIG TRÆNING

Som personlig træner kan jeg hjælpe dig med at nå dine personlige mål for din træning, hvad enten du blot har brug for en enkelt personlig vejledning i centrets maskiner, en individuel træningsplan til centret eller hjemme eller en løbende sparring og evaluering af din træning.

Personlig vejledning
Ved en personlig vejledning går jeg med dig rundt i centret og hjælper dig med at målrette din styrke- og konditionstræning. Sammen kan vi justere dit træningsprogram og sætte fokus på eventuelle problemer, du måtte opleve i forbindelse med din træning.

Instruktion og programlægning
Hvis du er nybegynder, kan du i stedet have brug for en personlig instruktion og programlægning. Efter en snak om dine behov og mål, vil du få lagt et personligt træningsprogram, og sammen går vi rundt i centret, hvor jeg vil vejlede dig i dit program.  Hvis du i stedet ønsker et hjemmetræningsprogram, vil vi også her gennemgå øvelserne sammen med de redskaber, du ønsker at benytte.

Er du allerede godt i gang med træningen, kan du også få udbytte af professionel instruktion og et personligt program. Efter en længere træningsperiode kan man opleve, at motivationen daler, resultaterne udebliver, og skader opstår. Ud fra dine mål og forudsætninger lægger vi sammen et personligt program til dig, hvormed du kan optimere din træning.

Instruktion og programlægninger
med test og 2 opfølgninger

Udover den indledende instruktion og programlægning kan jeg også tilbyde et længere forløb med personlig træning. I løbet af 10-12 uger vil jeg 2 gange teste og evaluere din progression og justere dit program med dine mål for øje.

Supervision
Med supervision bliver jeg din professionelle træningspartner, der kan hjælpe dig med at fastholde din motivation, udvikle din træning og nå dine mål. Din træning bliver sat i faste rammer, og jeg vil få mulighed for at følge dig og din træning på tætteste hold, så jeg løbende kan tilpasse dit program og derigennem sikre dig et bedre resultat af din træning.

klinikrwh v. Rasmus W. Hansen | Jernbanegade 12A, 8900 Randers C | Tlf. 2714 9285